Sådan slår du Diskret tilstand til/fra

Du kan aktivere Diskret tilstand manuelt for en angivet periode, inden du udfører en vigtig handling på computeren. Du kan aktivere Diskret tilstand i det tilladte stykke tid. Norton-ikonet i meddelelsesområdet længst til højre på proceslinjen viser, om Diskret tilstand er slået til eller fra. Norton-programmet giver en besked om, at Diskret tilstand er slået fra. Når Diskret tilstand er slået fra, vises der også advarsler fra Norton-programmet, hvis det har registreret sikkerhedsaktiviteter, mens Diskret tilstand var slået til.

Du kan aktivere eller deaktivere Diskret tilstand i vinduet Administratorindstillinger eller vha. Hurtigknapper i vinduet Indstillinger. Du kan også aktivere eller deaktivere Diskret tilstand via Norton-ikonet i meddelelsesområdet.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Diskret tilstand via vinduet Administratorindstillinger

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Under Indstillinger for diskret tilstand i rækken Diskret tilstand skal du flytte skydeknappen Til/fra til Til eller Fra.

4. Hvis du aktiverer Diskret tilstand, skal du gøre følgende:

På rullelisten Vælg varigheden i dialogboksen Aktivér diskret tilstand skal du vælge, hvor længe Diskret tilstand skal være aktiveret.

5. Klik på Anvend i vinduet Indstillinger.

6. Klik på OK.

7. Klik på Luk.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Diskret tilstand via meddelelsesområdet

1. Højreklik på ikonet for Norton-programmet i meddelelsesområdet på Windows-proceslinjen, og gør ét af følgende:

• Du kan aktivere Diskret tilstand ved at klikke på Aktivér diskret tilstand og vælge, hvor længe Diskret tilstand skal være aktiveret, i dialogboksen Vælg varigheden.

• Klik på Deaktiver diskret tilstand (man.), hvis du vil deaktivere Diskret tilstand.

2. Klik på OK.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Diskret tilstand vha. Hurtigknapper

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Udfør en af følgende handlinger under Hurtigknapper i vinduet Indstillinger :

• Fjern markeringen af Diskret tilstand for at deaktivere Diskret tilstand.

• Hvis du vil aktivere Diskret tilstand, skal du markere afkrydsningsfeltet Diskret tilstand og vælge, hvor længe Diskret tilstand skal være aktiveret, i dialogboksen Aktivér diskret tilstand (man.). Klik derefter på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v47725648_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/06/2017