Sådan slår du Diskret tilstand til/fra

Du kan aktivere Diskret tilstand manuelt for en angivet periode, inden du udfører en vigtig handling på computeren. Du kan aktivere Diskret tilstand i det tilladte stykke tid. Norton-ikonet i meddelelsesområdet længst til højre på proceslinjen viser, om Diskret tilstand er slået til eller fra. Norton-programmet giver en besked om, at Diskret tilstand er slået fra. Når Diskret tilstand er slået fra, vises der også advarsler fra Norton-programmet, hvis det har registreret sikkerhedsaktiviteter, mens Diskret tilstand var slået til.

Du kan aktivere eller deaktivere Diskret tilstand i vinduet Administratorindstillinger eller vha. Hurtigknapper i vinduet Indstillinger. Du kan også aktivere eller deaktivere Diskret tilstand via Norton-ikonet i meddelelsesområdet.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Diskret tilstand via vinduet Administratorindstillinger

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Under Indstillinger for diskret tilstand i rækken Diskret tilstand skal du flytte skydeknappen Til/fra til Til eller Fra.

4. Klik på Anvend.

5. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge, hvor lang tid der skal gå, før Diskret tilstand skal deaktiveres, og klikke på OK.

6. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Diskret tilstand via meddelelsesområdet

1. Højreklik på ikonet for Norton-programmet i meddelelsesområdet på Windows-proceslinjen, og gør ét af følgende:

• Klik på Aktivér diskret tilstand (man.), hvis du vil aktivere Diskret tilstand. På rullelisten Vælg varigheden i dialogboksen Aktivér diskret tilstand (man.) skal du vælge, hvor længe du ønsker at aktivere Diskret tilstand.

• Klik på Deaktiver diskret tilstand (man.), hvis du vil deaktivere Diskret tilstand.

2. Klik på OK.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Diskret tilstand vha. Hurtigknapper

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Udfør en af følgende handlinger under Hurtigknapper i vinduet Indstillinger :

• Fjern markeringen af Diskret tilstand for at deaktivere Diskret tilstand.

• Hvis du vil aktivere Diskret tilstand, skal du markere afkrydsningsfeltet Diskret tilstand og vælge, hvor længe Diskret tilstand skal være aktiveret, i dialogboksen Aktivér diskret tilstand (man.). Klik derefter på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v47725648_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016