Acceptering af Norton-licensaftalen

For at kunne bruge Norton Security skal du først acceptere Norton-licensaftalen. Norton-licensaftalen eller -slutbrugerlicensaftalen (EULA) er et juridisk dokument, hvis indhold du skal acceptere for at kunne bruge programmet. Slutbrugerlicensaftalen indeholder oplysninger om begrænsninger for deling og brug af softwaren, brugerens rettigheder i forbindelse med softwaren og supportoplysninger.

Det kan være nødvendigt at læse slutbrugerlicensaftalen for at lære mere om politikkerne vedrørende brug af programmet samt vilkårene og betingelserne.

Vinduet med Norton-licensaftalen vises, indtil du accepterer aftalen.

Sådan accepterer du Norton-licensaftalen

1. Klik på Start > Programmer > Norton Security > Norton Security på proceslinjen i Windows.

Hovedvinduet Norton Security og vinduet Nortons Licensaftale vises.

2. Klik på linket til Norton-licensaftalen, og læs licensaftalen.

3. I vinduet Norton-licensaftale skal du klikke på Luk.

4. Udfør en af følgende handlinger i vinduet Nortons Licensaftale:

• Klik på Acceptér

• Klik på Aktivér nu.

• Klik Forbliv beskyttet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v46429651_ns_oem_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/01/2015