Aktivering eller deaktivering af Norton Safe Web

Med Norton Safe Web er du beskyttet, når du surfer, søger og shopper i Internet Explorer, Firefox eller Chrome. Funktionen analyserer de besøgte websteders sikkerhedsniveau og viser, om webstederne indeholder sikkerhedstrusler. Der vises ikoner ud for søgeresultaterne, så du ved, om et websted er skadeligt, allerede inden du går ind på det.

Som standard er Norton Safe Web og alle Safe Web-funktionerne aktiveret. Det er den anbefalede indstilling.

Aktivering eller deaktivering af Norton Safe Web

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Id-indstillinger.

2. Under Sikker surfing skal du i rækken Norton Safe Web flytte knappen Til / Fra til positionen Til eller Fra.

3. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v45748162_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 08/09/2016