Slå Norton Safe Web til eller fra

Med Norton Safe Web er du beskyttet, når du surfer, søger og shopper i Internet Explorer, Firefox eller Chrome. Funktionen analyserer de besøgte websteders sikkerhedsniveau og viser, om webstederne indeholder sikkerhedstrusler. Der vises ikoner ud for søgeresultaterne, så du ved, om et websted er skadeligt, allerede inden du går ind på det.

Du kan slå Norton Safe Web til og fra på siden Udvidelser i Google Chrome

1. Start Google Chrome.

2. I øverste højre hjørne skal du klikke på Indstillinger.

3. Under Indstillinger skal du gå til Flere værktøjer og klikke på Udvidelser.

4. På siden Udvidelser skal du, hvis Norton Safe Web er aktiveret, fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Aktiveret.

Hvis Norton Safe Web er deaktiveret, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktiveret

5. Genstart Google Chrome.

Du kan slå Norton Safe Web til og fra på siden Tilføjelser i Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. I menuen Firefox skal du klikke på Tilføjelser.

3. På fanen Udvidelser skal du klikke på Aktivér.

Hvis Norton Safe Web ikke er nedtonet, skal du klikke på Deaktiver.

4. Genstart Mozilla Firefox.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v45748162_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/06/2018