Slå Norton Safe Web til eller fra

Norton Safe Web beskytter dig, når du browser, søger eller shopper online ved hjælp af browserne Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge og Apple Safari. Funktionen analyserer de besøgte websteders sikkerhedsniveau og viser, om webstederne indeholder sikkerhedstrusler.

Norton Safe Web viser ikoner ud for søgeresultaterne til vurdering af websteder, så du ved, om et websted er skadeligt.

Meddelelse: "Surfing forbundet med fare" vises i Norton-hovedvinduet, hvis Norton Safe Web-udvidelsen ikke er installeret eller er deaktiveret i standardbrowseren. For at løse dette problem skal du klikke på Ret nu i Norton-hovedvinduet. Du bliver sendt videre til butikken med standardbrowserudvidelser. Følg anvisningerne på skærmen for at installere Norton-Safe Web udvidelsen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v45748162
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 19/08/2020