Slå Norton Safe Web til eller fra

Norton Safe Web beskytter dig, når du browser, søger eller shopper online ved hjælp af browserne Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge og Apple Safari. Funktionen analyserer de besøgte websteders sikkerhedsniveau og viser, om webstederne indeholder sikkerhedstrusler.

Hvis du ser Meddelelse: "Surfing forbundet med fare" i Norton-programmets hovedvindue, er Norton Safe Web-udvidelsen muligvis ikke installeret eller deaktiveret i din standardbrowser. For at løse dette problem skal du klikke på Ret nu i Norton-programmets hovedvindue. Du bliver sendt videre til butikken med standardbrowserudvidelser. Følg anvisningerne på skærmen for at installere Norton-Safe Web udvidelsen.

Hvis søjlen Internetsikkerhed er nedtonet i hovedvinduet i Norton-programmet, skal du tilføje og aktivere Norton-browserudvidelserne i dine webbrowsere. Du kan læse mere i Sådan løser du problemet, hvis Internet Security-panelet i hovedvinduet i Norton-programmet er nedtonet

For at slå Norton Safe Web-udvidelsen fra, afhængigt af din browser, skal du vælge et af følgende:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v45748162
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 10/08/2021