Slå Norton Safe Web til eller fra

Med Norton Safe Web er du beskyttet, når du surfer, søger og shopper i Internet Explorer, Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge. Funktionen analyserer de besøgte websteders sikkerhedsniveau og viser, om webstederne indeholder sikkerhedstrusler. Der vises ikoner ud for søgeresultaterne, så du ved, om et websted er skadeligt, allerede inden du går ind på det.

Du kan slå Norton Safe Web til og fra på siden Udvidelser i Google Chrome

1. Start Google Chrome.

2. I øverste højre hjørne skal du klikke på Indstillinger.

3. Under Indstillinger skal du gå til Flere værktøjer og klikke på Udvidelser.

4. På siden Udvidelser skal du, hvis Norton Safe Web er aktiveret, fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Aktiveret.

Hvis Norton Safe Web er deaktiveret, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktiveret

5. Genstart Google Chrome.

Du kan slå Norton Safe Web til og fra på siden Tilføjelser i Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. I menuen Firefox skal du klikke på Tilføjelser.

3. På fanen Udvidelser skal du klikke på Aktivér.

Hvis Norton Safe Web ikke er nedtonet, skal du klikke på Deaktiver.

4. Genstart Mozilla Firefox.

Aktivering eller deaktivering af Norton Safe Web-udvidelsen i Safari

1. Start Safari.

2. Klik på Safari i menuen Safari, og klik på Indstillinger.

3. Klik på Udvidelser.

4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Aktiveret i venstre side for at deaktivere Norton Safe Search.

Marker afkrydsningsfeltet Aktiveret for at aktivere Norton Safe Search.

Aktivering eller deaktivering af Norton Safe Web-udvidelsen i Microsoft Edge

1. Start Microsoft Edge.

2. I øverste højre hjørne skal du klikke på Mere og vælge Udvidelser.

3. I vinduet Udvidelser skal du klikke på Hent udvidelser fra butikken.

4. I vinduet Store skal du skrive Norton i søgefeltet.

5. I resultaterne skal du klikke på Norton Safe Web og klikke på Installer.

6. Når udvidelsen er installeret, skal du klikke på Start.

7. Klik på Slå til i pop op-vinduet Du har modtaget en ny udvidelse.

Hvis du ikke kan se pop op-vinduet, skal du i øverste højre hjørne i Microsoft Edge, klikke på Mere og vælge Udvidelser.

8. I vinduet Norton Safe Web skal du Norton Safe Web flytte skydeknappen til Til.

Hvis du vil slå Norton Safe Web-udvidelsen fra, skal du flytte skydeknappen til Fra.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v45748162
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/06/2019