Sådan aktiveres eller deaktiveres Anti-phishing

Anti-phishing beskytter dig mod at besøge usikre websteder. Anti-phishing-funktionen analyserer sikkerhedsniveauet for alle de websteder, som du besøger, og resultatet vises i lokalvinduet Norton Safe Web. Anti-phishing blokerer også websteder, der er kendt for at være bedrageriske.

Lokalvinduet Norton Safe Web kan hjælpe dig med at afgøre, om det besøgte websted er sikkert.

Du kan aktivere eller deaktivere Anti-phishing i området Sikker surfing i vinduet Identitetsbeskyttelse.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Anti-phishing

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på ID-indstillinger.

2. Under Sikker surfing i rækken Antiphishing skal du flytte skydeknappen Til / Fra til Fra eller Til.

3. Klik på Anvend.

4. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge, hvor lang tid der skal gå, før Anti-phishing skal deaktiveres, og klikke på OK.

5. Klik på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v45748153_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016