Aktivering eller deaktivering af Manipulationssikring af Norton-programmet

Med Manipulationssikring af Norton-produktet beskyttes Nortons programfiler mod et angreb eller en ændring, foretaget af en virus eller en anden ukendt trussel. Du kan beskytte programmet mod ændring eller sletning ved et uheld ved at lade Manipulationssikring af Norton-produktet være aktiveret.

Hvis du vil deaktivere Manipulationssikring af Norton-produktet midlertidigt, kan du deaktivere det i et angivet tidsrum.

Du kan ikke køre en systemgendannelse på computeren, når Manipulationssikring af Norton-produktet er aktiveret. Manipulationssikring af Norton-produktet skal deaktiveres midlertidigt, hvis der skal gennemføres en systemgendannelse.

Aktivering eller deaktivering af Manipulationssikring af Norton-programmet

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Under Produktsikkerhed skal du i rækken Manipulationssikring af Norton-programmet flytte knappen Til/fra til positionen Fra eller Til.

4. Klik på Anvend.

5. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge, hvor lang tid der skal gå, før funktionen skal deaktiveres, og klikke på OK.

6. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v45039253_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016