Manipulationssikring af Norton-produktet

Med Manipulationssikring af Norton-produktet forhindres eksterne programmer i at ændre Norton-programmet. Denne sikkerhedsfunktion forhindrer også Windows Systemgendannelse i at ændre Norton-filer, der resulterer i meddelelsen Ufuldstændig gendannelse.

Med Manipulationssikring af Norton-programmet beskyttes Norton mod angreb eller ændringer, der foretages af en virus eller en anden ukendt trussel. Du kan beskytte programmet mod ændring eller sletning ved et uheld ved at lade Manipulationssikring af Norton-produktet være aktiveret.

Hvis du vil deaktivere Manipulationssikring af Norton-produktet midlertidigt, kan du deaktivere det i et angivet tidsrum.

Du kan ikke køre en systemgendannelse på computeren, når Manipulationssikring af Norton-produktet er aktiveret. Manipulationssikring af Norton-produktet skal deaktiveres midlertidigt, hvis der skal gennemføres en systemgendannelse.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v45039218_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016