Nortons supportafdeling

På websiden Norton Support finder du en hel masse redskaber til selvhjælp. Du har adgang til Norton Support via programmet.

Du kan gøre følgende på Nortons supportwebsted:

• Få hjælp til opdateringer, abonnementer, programaktivering og installation med mere.

• Download ældre produktvejledninger.

• Administrere dine produkter og tjenester med Norton-kontoen.

• Du kan søge i Norton Forum for at finde yderligere hjælp til installation, konfiguration og fejlfinding af problemer i Norton-programmet. Du kan også stille spørgsmål i forummet og få svar fra både brugere og eksperter. Forummet er også et sted, hvor du kan dele råd, ideer og forslag vedrørende Norton-programmet. Du skal registrere dig på Norton Forum, før du kan på begynde at oprette indlæg.

• Du kan finde oplysninger om de seneste virus og risici samt finde tips, der kan bidrage til at holde dig beskyttet.

• Få adgang til Norton Online Store og Norton-programmets downloadeside.

Supporttilbudene kan variere afhængigt af region, sprog eller program.

Hvis du vil vide mere om supporttilbuddene, kan du besøge Support Policy.

Ud over selvbetjeningsfunktionerne kan du bruge funktionen Kontakt os, der findes øverst på websiden, til at kontakte teknisk support på følgende måder:

Live-chat

Chat i realtid med en supportmedarbejder.

I forbindelse med mere komplicerede tekniske problemer giver chat dig mulighed for at give en supportmedarbejder lov til at oprette en fjernforbindelse til din computer og løse problemet.

Telefon

Tal med en supportmedarbejder.

Norton-brugerfora

Søg efter yderligere produkthjælp til installation, konfigurering og fejlfinding.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v45025527_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016