Visning af abonnementsoplysninger

I Norton Family, under Mit abonnement, kan du få oplysninger om dit Premier-abonnement. Her kan du se, hvor mange dage der er tilbage, inden dit abonnement udløber. Du kan også få andre oplysninger om abonnementet, som f.eks. typen af tjeneste, dato for registrering, produktnøgle, serienummer, dato for køb af abonnement og udløbsdato for abonnementet.

Du kan kontrollere dit abonnement ved hjælp af Norton Family-webstedet eller Android-enheden.

Sådan får du vist abonnementsoplysningerne med Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Konfigurer Family øverst på siden.

3. Klik på dit profilikon på siden Konfigurer Family under Forældre.

4. På siden Profilindstillinger skal du klikke på Mit abonnement.

Sådan bruger du en Android-enhed til at vise dine abonnementsoplysninger

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på Indstillinger eller dit profilikon i Forældertilstand.

Du kan også trykke på familieikonet øverst til venstre i vinduet og derefter trykke på Indstillinger.

3. Tryk på Norton-abonnement i vinduet INDSTILLINGER under MIN KONTO.

Om Norton Family Premier

Opgradering af din Norton Family-konto

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v44718207_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016