Visning af hvilke filmklip dine børn ser på nettet

Du kan se oplysninger om alle de videoer, dit barn har set, på Norton Family-webstedet eller på din Android-enhed. Med Norton Family kan du få oplysninger om alle de videoer, dit barn har set på internettet i de seneste 90 dage. Du skal aktivere funktionen videoovervågning, hvis du vil have, at Norton Family skal overvåge, hvilke videoer dit barn ser.

Hvis du opdager, at dit barn har set et upassende filmklip på internettet, kan du forhindre dit barn i at besøge det pågældende websted igen ved at blokere det.

På Norton Family-webstedet vises barnets videoaktiviteter på følgende måder:

Hvad

Viser navnet på webstedet, hvor videoklippet blev set.

Hvilken

Viser videoklippets titel.

Kategori

Viser videoklippets kategori.

Hvornår

Viser tidspunktet, hvor aktiviteterne fandt sted.

Hvis du vil vide mere om et bestemt filmklip, kan du også klikke på linket og se klippet. Afsnittet med oplysninger omfatter en beskrivelse af filmklippet, webadressen og tillidsniveauet for webstedet.

Du skal opgradere til en Premier-konto for at få adgang til oplysninger om, hvilke filmklip dit barn ser. På Norton Family-webstedet kan du også se barnets besøg på populære websteder med videoklip under fanen Internet og på siden Administrer aktivitet.

Sådan kan du se, hvilke filmklip dit barn har set, på Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på billedikonet for dit barn under Administrer aktivitet.

3. Klik på fanen Video.

4. Vælg en af følgende perioder i rullemenuen Aktivitet, hvis du vil se, hvilke websteder med filmklip dit barn har besøgt i en bestemt periode:

I dag

Viser, hvilke websteder med filmklip dit barn har besøgt i dag.

De seneste syv dage

Viser, hvilke websteder med filmklip dit barn har besøgt de seneste 7 dage.

De seneste 14 dage

Viser, hvilke websteder med filmklip dit barn har besøgt de seneste 14 dage.

Uanset tidspunkt

Viser, hvilke websteder med filmklip dit barn har besøgt de seneste 90 dage.

Sådan bruger du en Android-enhed til at se alle de filmklip, dit barn har set

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Åbn fanen AKTIVITET.

4. Tryk på Video på listen.

5. Du kan se, hvilke hostingsider for videoklip dit barn har besøgt i en bestemt periode, ved at trykke på periodefeltet og vælge en af følgende perioder:

I dag

Få vist alle de filmklip, som barnet har set i dag.

De seneste syv dage

Få vist alle de filmklip, som barnet har set inden for de seneste 7 dage.

De seneste 30 dage

Viser alle videoaktiviteter i de seneste 30 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

De seneste 90 dage

Få vist alle de filmklip, som barnet har set inden for de seneste 90 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

Opgradering af din Norton Family-konto

Om aktivitetsrapporten

Om Overvågning af visning af filmklip

Aktivering og deaktivering af overvågning af filmklip der ses på nettet

Om Norton Family Premier

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v44718166_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 15/10/2015