Opgradering af din Norton Family-konto

Avancerede funktioner, såsom videoovervågning, placeringsopsyn, tidsoversigter og samlede rapporter, er kun muligt med en Norton Family Premier-konto.

Når du abonnerer på en Norton Family Premier-tjeneste, bliver du automatisk tilmeldt Nortons automatiske fornyelsestjeneste. Du kan deaktivere den automatiske fornyelsestjeneste, hvis du ikke vil have Symantec til automatisk at forny dit abonnement på Norton Family Premier.

Hvis du allerede har en gyldig produktnøgle, skal du logge på Norton Family, klikke på linket Har du allerede en produktnøgle? og dernæst indtaste produktnøglen i det tekstfelt, der vises.

Hvis du ikke har en gyldig produktnøgle, skal du købe en nye produktnøgle i Norton Store. Når du har gennemført købet, ændres din konto til Norton Family Premier.

Du kan logge på Norton Family for at kontrollere fornyelsesstatussen. Hvis fornyelsesstatussen ikke ændres, eller hvis abonnementet ikke blev fornyet, kan du kontakte kundesupport, som kan hjælpe med at rette fejlen. Find yderligere oplysninger om købsprocessen ved at klikke på linket Hjælp i øverste højre hjørne på webstedet Norton Store.

Du kan opgradere til Norton Family Premier vha. Norton Family-webstedet eller Norton Family-appen.

Sådan opgraderer du din Norton Family-konto med Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Opgrader nu.

Webbutikken åbnes med Norton Family Premier som det valgte produkt.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre købet i Norton Store.

Om Norton Family Premier

Om aktivitetsrapporten

Visning af hvilke filmklip dine børn ser på nettet

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v44718131_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 08/03/2016