Aktivering og deaktivering af overvågning af filmklip der ses på nettet

Når du aktiverer videoopsyn, kan du se oplysninger om de videoer, dit barn har set på internettet. Du kan slå videoovervågning fra, hvis du ikke ønsker, at Norton Family skal overvåge, hvilke videoer dit barn ser. På siden Aktivitet kan du få oplysninger om, hvilke videoer dit barn har set. Der er blandt andet oplysninger om, hvilket tidspunkt videoen blev set, videoens titel og om kategorien, hvis disse oplysninger findes.

Ud over dette vil du via Norton Family få tilsendt en ugentlig eller månedlig oversigtsrapport pr. mail om visning af filmklip.

Du skal opgradere til en Premier-konto for at få adgang til videoopsynsfunktionen. På iOS-enheder gælder videoopsyn kun for YouTube.

Sådan aktiveres videoopsyn med Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på Video i venstre rude, og vælg en af følgende muligheder:

• For at slå Videoopsyn til skal du flytte skydeknappen Til/Fra til venstre til positionen Til.

• For at slå Videoopsyn fra skal du flytte knappen Til/Fra til højre til positionen Fra.

5. Klik på Gem.

Sådan aktiveres videoopsyn med en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Tryk på Videoopsyn under Aktiviteter.

5. Gør et af følgende i vinduet Overvågning af visning af filmklip:

• Du kan aktivere Videoopsyn ved at trykke på knappen FRA.

• Du kan deaktivere Videoopsyn ved at trykke på knappen TIL.

Om Norton Family Premier

Om Overvågning af visning af filmklip

Opgradering af din Norton Family-konto

Om aktivitetsrapporten

Visning af hvilke filmklip dine børn ser på nettet

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v44718097_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016