Konfiguration af meddelelser om aktivitetsrapporter

Aktivitetsrapporten indeholder en oversigt over dit barns internetaktiviteter. Norton Family sender aktivitetsrapporten til den mailadresse, du brugte, da du oprettede Norton Family-kontoen. Du får tilsendt aktivitetsrapporten fra Norton Family ugentligt eller månedligt. Du kan også indstille Norton Family til at sende aktivitetsrapporten både ugentligt og månedligt.

Du skal opgradere til en Premier-konto, hvis du ønsker at modtage aktivitetsrapporten.

Sådan konfigureres meddelelser om aktivitetsrapporter på Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Konfigurer Family øverst på siden.

3. Klik på dit profilikon på siden Konfigurer Family under Forældre.

4. På siden Profilindstillinger skal du klikke på Indstillinger for underretninger.

5. Gør følgende:

• Hvis du vil have en ugentlig aktivitetsrapport fra Norton Family, skal du markere Send aktivitetsrapporter på alle mine børn hver uge.

• Hvis du vil have en månedlig aktivitetsrapport fra Norton Family, skal du markere Send aktivitetsrapporter på alle mine børn hver måned.

6. Klik på Gem.

Sådan bruger du en Android-enhed til at konfigurere meddelelser om aktivitetsrapporter

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på dit profilikon i vinduet Forældertilstand. Du kan også trykke på familieikonet øverst til venstre i vinduet og derefter trykke på Indstillinger.

3. Tryk på Rapporter om barnets aktiviteter i vinduet INDSTILLINGER under MIN KONTO.

4. Gør følgende i vinduet Rapporter om barnets aktiviteter:

• Hvis du vil have en ugentlig aktivitetsrapport fra Norton Family, skal du markere Send mig en mail hver uge.

• Hvis du vil have en månedlig aktivitetsrapport fra Norton Family, skal du markere Send mig en mail hver måned.

Om Norton Family Premier

Opgradering af din Norton Family-konto

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v44718075_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 22/04/2015