Om Overvågning af visning af filmklip

Norton Family overvåger og gemmer de videoer, som dit barn har set online. Du kan se oplysninger om hver video som f.eks. videoens titel og beskrivelse. Du kan også klikke på linket og se videoklippet, dit barn har set. Du kan få oplysninger om alle de videoer, dit barn har set på internettet i de seneste 90 dage.

Norton Family kan indstilles til at overvåge og gemme de filmklip, som dit barn har set på følgende websteder:

• YouTube

• Hulu (ikke på iOS-enheder)

Du skal opgradere til en Premier-konto for at få adgang til oplysninger om, hvilke filmklip dit barn ser. Du kan også se barnets besøg på populære websteder med videoklip under fanen Internet på siden Aktivitet.

Opgradering af din Norton Family-konto

Om aktivitetsrapporten

Visning af hvilke filmklip dine børn ser på nettet

Aktivering og deaktivering af overvågning af filmklip der ses på nettet

Om Norton Family Premier

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v44718056_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016