Fornyelse af dit Norton Family Premier-abonnement

Du skal have et aktivt abonnement for at fortsætte med at bruge Norton Family Premier. Når du køber dit abonnement, bliver du tilmeldt Nortons automatiske fornyelsestjeneste. Når dit abonnement er ved at udløbe, påminder Norton Family dig og fornyr abonnementet automatisk. Hvis du vælger at framelde denne tjeneste, vil dit abonnement ikke blive fornyet automatisk, og du vil modtage en påmindelse fra Norton Family om at forny dit abonnement. Hvis dit abonnement udløber, nedgraderes din Norton Family-konto automatisk til basisversionen, og du vil ikke kunne bruge Premier-funktionerne.

Funktionen FORNY ABONNEMENT kan kun vælges, hvis følgende forudsætninger er opfyldt:

• Det resterende antal dage af dit aktuelle abonnement er under 90 dage.

• Du har deaktiveret den automatiske fornyelsesfunktion.

Hvis du allerede har købt et abonnement og har en produktnøgle, skal du logge på Norton Family, klikke på linket Har du allerede en produktnøgle? og dernæst indtaste produktnøglen i det tekstfelt, der vises.

Hvis du ikke har en produktnøgle, skal du købe en abonnementsfornyelse i Norton Store. Når du har gennemført købet, kan du logge på Norton Family for at kontrollere fornyelsesstatussen.

Hvis fornyelsesstatussen ikke ændres, eller hvis abonnementet ikke blev fornyet, kan du kontakte kundesupport, som kan hjælpe med at rette fejlen. Find yderligere oplysninger om købsprocessen ved at klikke på linket Hjælp i øverste højre hjørne på webstedet Norton Store.

Sådan bruger du Norton Family-webstedet til at forny dit Norton Family Premier-abonnement

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Forny nu.

Websiden med Norton Store åbnes med Norton Family Premier som det valgte produkt.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre købet i Norton Store.

Sådan bruger du en Android-enhed til at forny din Norton Family Premier-konto

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på dit profilikon i vinduet Forældertilstand. Du kan også trykke på familieikonet øverst til venstre i vinduet og derefter trykke på Indstillinger.

3. Tryk på Mit Norton-abonnement i vinduet INDSTILLINGER under MIN KONTO.

4. Tryk på Forny nu.

Om Norton Family Premier

Opgradering af din Norton Family-konto

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v44716665_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 08/03/2016