Om aktivitetsrapporten

Aktivitetsrapporten indeholder en oversigt over dit barns internetaktiviteter. Norton Family sender aktivitetsrapporten til den mailadresse, du brugte, da du oprettede Norton Family-kontoen. Du kan konfigurere Norton Family til at sende aktivitetsrapporten ugentligt eller månedligt.

Du skal opgradere til en Premier-konto, hvis du ønsker at modtage aktivitetsrapporten.

Du kan se aktivitetsrapporten på Norton Family-webstedet eller i Norton Family-appen.

Norton Family-aktivitetsrapporten indeholder følgende oplysninger om dit barns internetaktiviteter:

Tidsforbrug på enhed

Oplysninger om barnets brug af enheden.

Du kan se oplysninger om dit barns tidsforbrug på enheden, som f.eks. det samlede antal timer, barnet har brugt enheden, samt antallet af timer pr. dag.

Overvågningsstatus

Visning af en oversigt over de husregler du har fastsat for dit barn

Oversigt over søgninger

Visning af de ord dit barn har søgt på

Oversigt over visning af filmklip

Oplysninger om de videoer, dit barn har set på internettet

Du kan se oplysninger om, hvilke videoer dit barn har set. Der er blandt andet oplysninger om, hvilket tidspunkt videoen blev set, videoens titel og om kategorien, hvis disse oplysninger findes.

Oversigt over internetaktivitet

Oplysninger om barnets internetaktiviteter.

Du kan se oplysninger om, hvilke websteder dit barn har besøgt. Oplysningerne omfatter dato og tidspunkt for besøget på webstedet, webadressen, samt hvilken kategori webstedet tilhører.

Oversigt over sociale netværksaktiviteter

Oplysninger om dit barns besøg på sociale netværkssteder.

Du kan se oplysninger om dit barns besøg på sociale netværkssteder. Oplysningerne omfatter en liste over sociale netværkssteder, hvor dit barn har en konto, samt hvilken mailadresse og alder dit barn har angivet. Du kan også se, hvor mange gange webstedet er blevet besøgt.

Oversigt over beskedudveksling

Oplysninger om barnets udveksling af beskeder.

Her kan du få oplysninger om dit barns udveksling af beskeder, som f.eks. navnet på vennen og datoen for hver aktivitet.

App-oversigt

Gør det muligt at se oplysninger om applikationer, som dit barn har installeret eller afinstalleret på deres Android-enhed.

Opgradering af din Norton Family-konto

Om Overvågning af visning af filmklip

Om Norton Family Premier

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v44716642_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016