Funktioner i Norton Family Premier

Norton Family Premier indeholder avancerede funktioner, der gør det lettere at styre dit barns onlineaktiviteter. Du skal opgradere din Norton Family-basiskonto til Premier for at kunne anvende de avancerede funktioner. Du finder hjælp til opgradering i Opgradering eller aktivering af din Norton Family Premier-konto

Med Norton Family Premier får du følgende funktioner:

Detaljeret rapportering

Viser hele historikken for dit barns aktiviteter på internettet i de seneste 30 dage.

Placeringsovervågning

Gør det muligt at spore dit barns position. Du kan se den fulde adresse for stedet, hvor dine børn befinder sig, så længe de har enheden med.

Rapport over tidsforbrug på enheden

En oversigt over barnets brug af enheden.

I denne rapport kan du se, hvor lang tid dit barn bruger enheden hver dag, og det samlede månedlige forbrug.

Tidsovervågning

Med kan du begrænse, hvor lang tid dit barn bruger på computeren hver dag. Du kan indstille tidsgrænser for, hvor lang tid dine børn må bruge enheden. Denne funktion er en Premier-tjeneste, der kun fås på Android-enheder.

Ugentlige/månedlige rapporter pr. mail

Du får en oversigt på mail over dit barns internetaktiviteter hver uge eller hver måned.

Avanceret smartphone-overvågning1

Giver dig adgang til Norton Family, overvågning af dit barns aktiviteter og indstilling af husregler på Android-, iPhone®-, iPod touch®- og iPad™-enheder.

Videoovervågning

Overvågning af visning af videoer på de mest populære websteder som f.eks. Hulu og YouTube. På iOS-enheder kan videoovervågning kun anvendes på YouTube.

Du kan se de videoer, dit barn har set på internettet.

Appovervågning

Overvåger, hvilke applikationer dit barn installerer og afinstallerer på deres Android-enhed.

Opsyn med beskeder

Overvåger beskedudveksling mellem dit barn og en bestemt ven. Hvis du synes, at en ven sender beskeder med upassende indhold til dit barn, kan du beskytte barnet ved at blokere beskeder fra denne ven.

1Mobilappen skal downloades separat. De fleste funktioner findes kun til Android-enheder, medmindre andet er angivet for iPod touch, iPad eller iPhone. Forældrestyringsappen til iOS fås kun i USA, Storbritannien, Japan, Australien, New Zealand og Sydafrika.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v44716629_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 27/09/2016