Om Norton Family Premier

Norton Family Premier indeholder avancerede funktioner, der gør det lettere at styre dit barns internetaktiviteter. Hvis du gerne vil bruge de nye og forbedrede funktioner, skal du opgradere din Norton Family-konto til en Premier-konto.

Norton Family Premier indeholder følgende avancerede funktioner:

Detaljeret rapportering

Viser hele historikken for dit barns aktiviteter på internettet i de seneste 90 dage

Placeringsopsyn

Gør det muligt at spore dit barns position. Du kan se den fulde adresse for stedet, hvor dine børn befinder sig, så længe de har enheden med.

Rapport over tidsforbrug på enheden

En oversigt over barnets brug af enheden.

I denne rapport kan du se, hvor lang tid dit barn bruger computeren hver af månedens dage. Der er også oplysninger om dit barns samlede brug af enheden i løbet af måneden.

Tidsopsyn

Med kan du begrænse, hvor lang tid dit barn bruger på computeren hver dag. Du kan indstille tidsgrænser for, hvor lang tid dine børn må bruge enheden. Denne funktion er en Premier-tjeneste, der kun fås på Android-enheder.

Ugentlige/månedlige rapporter pr. mail

Rapportering pr. mail af historikken for dit barns aktiviteter på internettet i de seneste 30 dage. Du kan også indstille Norton Family til at sende aktivitetsrapporter ugentligt eller månedligt.

Avanceret smartphone-opsyn

Bruges til at få adgang til Norton Family fra din Android-enhed, iPhone®, iPod touch® eller iPad™.

Du kan modtage Norton Family-advarsler og se dit barns onlineaktiviteter på din telefon. Derudover kan du bruge Norton Family til at konfigurere og administrere husreglerne for hvert barn.

Overvågning af visning af filmklip

Overvågning af visningen af videoer på de mest populære websteder som f.eks. Hulu og YouTube. På iOS-enheder gælder videoopsyn kun for YouTube.

Denne rapport indeholder oplysninger om alle de videoer, dit barn har set på internettet i en bestemt tidsperiode. I Norton Family kan du se de videoer, dit barn har set på internettet.

Opsyn med applikationer

Overvåger, hvilke applikationer dit barn installerer og afinstallerer på deres Android-enhed.

Opsyn med beskeder

Overvåger beskedudveksling mellem dit barn og en bestemt ven. Hvis du synes, at en ven sender beskeder med upassende indhold til dit barn, kan du beskytte barnet ved at blokere beskeder fra denne ven.

Opgradering af din Norton Family-konto

Om aktivitetsrapporten

Visning af hvilke filmklip dine børn ser på nettet

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v44716629_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016