Nulstilling af adgangskoden til Norton-programmets indstillinger

Hvis du glemmer adgangskoden til Norton-programmets indstillinger, kan du nulstille den. Du kan nulstille adgangskoden til Norton-programmets indstillinger vha. funktionen Nulstil adgangskoden for indstillinger i vinduet Vælg de ønskede indstillinger for afinstallation.

Du skal vælge at afinstallere Norton-programmet for at åbne vinduet Vælg de ønskede indstillinger for afinstallationen. Du behøver dog ikke at afinstallere programmet for at nulstille adgangskoden for indstillingerne.

Indstillingen Nulstil adgangskoden for indstillinger vises kun i vinduet Vælg de ønskede indstillinger for afinstallationen, hvis Adgangskodebeskyttelse af indstillinger er aktiveret. Hvis du vil bruge Adgangskodebeskyttelse af indstillinger, skal du gå til hovedvinduet i Norton-programmet og klikke på Indstillinger > Administratorindstillinger > Produktsikkerhed.

Nulstilling af adgangskoden til Norton-programmets indstillinger

1. Gør et af følgende på proceslinjen i Windows:

• I Windows XP, Windows Vista eller Windows 7 skal du klikke på Start > Kontrolpanel.

• I Windows 8 skal du gå til Applikationer og klikke på Kontrolpanel under Windows System.

• I windows 10 skal du klikke på Start > Alle apps under Windows-system og derefter klikke på Kontrolpanel.

2. I Windows Kontrolpanel skal du gøre et af følgende:

• I Windows XP: Dobbeltklik på Tilføj eller fjern programmer.

• I Windows Vista skal du dobbeltklikke på Programmer og funktioner.

• I Windows 7 eller Windows 8 skal du klikke på Programmer > Programmer og funktioner.

I Windows 7 eller Windows 8 vises Programmer, når du har valgt Kategori i rullelisten Vis efter.

• I Windows 10 skal du klikke på Fjern et program.

3. Udfør en af følgende handlinger på listen med aktuelt installerede programmer:

• I Windows XP skal du klikke på Norton-programmet og derefter på Rediger/fjern.

• I Windows Vista, Windows 7, Windows 8 eller Windows 10 skal du klikke på Norton-programmet og derefter på Afinstaller/rediger.

4. Klik på nulstilling af adgangskoden til indstillinger nederst i vinduet Vælg de ønskede indstillinger for afinstallationen.

5. Indtast den tilfældigt genererede nøgle i feltet Nøgle til nulstilling af adgangskode i den dialogboks, som vises.

6. Angiv den nye adgangskode i feltet Ny adgangskode.

7. Indtast den nye adgangskode igen i feltet Bekræft ny adgangskode.

8. Klik på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v44151547_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016