Sådan deaktiverer du adgangskoden til Norton-programmets indstillinger

Du kan beskytte indstillingerne til Norton-programmet med en adgangskode vha. funktionen Adgangskodebeskyttelse af indstillinger. Hvis Adgangskodebeskyttelse af indstillinger er aktiveret, skal du angive adgangskoden, hver gang du vil se eller konfigurere indstillingerne for Norton-programmet. Du kan ikke få adgang til indstillingerne uden at angive adgangskoden.

Hvis du glemmer adgangskoden til indstillingerne, kan du nulstille den med funktionen til nulstilling af adgangskoden til indstillinger i vinduet Vælg de ønskede indstillinger for afinstallation.

Du kan deaktivere funktionen Adgangskodebeskyttelse af indstillinger, hvis du ikke længere har brug for at beskytte indstillingerne i Norton-programmet.

Sådan deaktiverer du adgangskoden til Norton-programmets indstillinger

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Administratorindstillinger under Detaljerede indstillinger i vinduet Indstillinger.

3. Skriv adgangskoden til indstillingerne i feltet Adgangskode i den dialogboks, der vises, og klik på OK.

4. Under Produktsikkerhed i rækken Adgangskodebeskyttelse af indstillinger skal du flytte knappen Til/Fra til positionen Fra.

5. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v44151495_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016