Sådan sikres Norton-programindstillingerne vha. en adgangskode

Du kan sikre Norton-programindstillingerne mod uautoriseret adgang ved at angive en adgangskode for dem. Med funktionen Adgangskodebeskyttelse af indstillinger i vinduet Administratorindstillinger kan du sikre Norton-programindstillingerne vha. en adgangskode.

Når du har valgt en adgangskode for Norton-programindstillingerne, skal du angive det, hver gang du vil se eller konfigurere indstillingerne.

Som standard er Adgangskodebeskyttelse af indstillinger deaktiveret. Du skal aktivere Adgangskodebeskyttelse af indstillinger, hvis du vil angive en adgangskode for indstillingerne.

Adgangskoden skal være mellem 8 og 256 tegn lang.

Sådan sikres Norton-programindstillingerne vha. en adgangskode

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Administratorindstillinger.

3. Under Produktsikkerhed i rækken Adgangskodebeskyttelse af indstillinger skal du flytte knappen Til/Fra til positionen Til.

4. Klik på Anvend.

5. Skriv en adgangskode i feltet Adgangskode i den dialogboks, der vises.

6. Skriv adgangskoden igen i feltet Bekræft adgangskode.

7. Klik på OK.

8. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v44151491_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/06/2018