Afinstallation af Norton Family-klienten eller -appen

Hvis du har brug for at fjerne Norton Family-klienten eller -appen fra en enhed, skal du angive den mailadresse og adgangskode, du brugte til at installere Norton Family-klienten eller -appen på enheden.

Du skal genstarte computeren, når du har afinstalleret Norton Family-klienten. Husk at lukke alle åbne programmer, før du afinstallerer Norton Family-klienten.

Sådan afinstallerer du Norton Family på en computer med Windows

1. Gør et af følgende:

• Windows Vista og Windows 7: Klik på Start, og klik på Kontrolpanel.

• Windows 8 og senere: Søg efter Kontrolpanelstartskærmbilledet.

2. Gør et af følgende:

• Windows Vista og Windows 7: Klik på Programmer og funktioner.

• Windows 8 og senere: Klik på Programmer og derefter Fjern et program.

3. På listen over installerede programmer skal du klikke på Norton Family -klienten; og derefter klikke på Fjern/rediger.

4. I det vindue der vises, skal du indtaste den mailadresse og adgangskode, du bruge til at installere Norton Family-klienten, og klikke på Fortsæt.

5. Klik på Næste.

6. Genstart computeren, hvis du bliver bedt om at gøre det.

Sådan afinstallerer du Norton Family-appen på en Android-enhed

1. Vælg Du har ikke tilladelse til at afinstallere Norton Family-appen på denne enhed på siden Husregler i Norton Family-appen.

2. Tryk på Deaktiver på siden Enhedsadministration.

3. Log på med loginoplysningerne til Norton-konto.

4. Naviger til Administrer applikationer.

5. Tryk på Afinstaller.

6. Tryk på Norton Family.

7. Tryk på OK for at fortsætte.

Sådan afinstallerer du Norton Family på en iOS-enhed

1. Hold fingeren nede på Norton Family-ikonet, indtil det bevæger sig.

2. Tryk på krydsikonet for at afinstallere appen.

3. Tryk på Slet i anmodningen, som vises.

4. Hvis du vil fjerne begrænsninger, du har sat, skal du trykke på Indstillinger > Begrænsninger og så trykke på Slå begrænsninger fra.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40472774_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016