Installation af Norton Family-klienten på en anden enhed

Du skal installere Norton Family-klienten eller -appen for at overvåge og registrere internetaktiviteterne på dit barns enhed. Hvis du har en computer, som hele familien bruger, og en computer kun du bruger, behøver du kun installere Norton Family-klienten på familiens computer.

Sådan hentes og installeres Norton Family-klienten på en anden enhed

1. Log på Norton Family.

2. Gør et af følgende:

• Klik på Overførsel af Norton Family i bunden af vinduet.

• Klik på Konfigurer Family, og klik på Tilføj enhed under Enheder.

3. For at installere Norton Family-klienten på en anden enhed skal du under afsnittet Bruger dine børn denne enhed? vælge Nej.

4. Indtast din mailadresse i tekstfeltet.

5. Klik på Send en mail.

6. Klik på Fortsæt på bekræftelsessiden, der vises, hvis du vil gå tilbage til siden Konfigurer familie.

7. Se mailen på enheden, hvorpå du vil installere Norton Family-klienten.

8. Klik på Konfigurer nu i mailen for at starte overførslen.

9. Du skal bruge de korrekte instruktioner til computerens styresystem, når du skal fortsætte installationen:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40472773_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 22/04/2015