Inviter eller del Norton Family med en anden

Du kan invitere din ægtefælle eller en anden voksen til at hjælpe med at styre dine børns internetaktiviteter. Personen, som du inviterer, kan registrere sig med en ny konto i Norton Family eller bruge den Norton-konto, de allerede har, til at blive en del af din familie og hjælpe dig med forældreovervågningen. De kan redigere alle indstillingerne for familien undtagen din profil. Alt afhængigt af situationen kan du når som helst fjerne den inviterede forælder fra din familiekonto.

Du kan ikke invitere en person, som er en del af en anden Norton Family-konto.

Spred budskabet om forældrestyring, og gør dine venner lige så sikre, som du er, ved at dele Norton Family med dem. Se mere om, hvordan du gør herunder.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40472772_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 10/11/2016