Invitation af en anden forælder der kan hjælpe med at styre barnets aktiviteter på nettet

Du kan invitere din ægtefælle eller en anden voksen til at hjælpe med at styre dine børns internetaktiviteter. Norton Family sender invitationen pr. mail. Personen, du inviterer, kan åbne Norton Family ved at klikke på linket Jeg accepterer i mailen. Vedkommende kan oprette en ny konto på Norton Family og se aktiviteten for hvert barn på din konto. Hvis den inviterede forælder allerede har en Norton-konto, kan vedkommende bruge sine eksisterende Norton-kontooplysninger til at logge på din Family-konto og administrere dine børn. Forælderen, du inviterer, må ikke være en den af en anden Norton Family. Hvis vedkommende er en del af en anden familie, kan du ikke sende ham/hende en invitation.

Sådan inviteres andre forældre til Norton Family via webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Konfigurer Family

3. Klik på Inviter forælder under afsnittet Forælder.

4. Indtast dit navn i feltet Fra på websiden, der åbnes.

5. Skriv mailadressen på den person, som du vil invitere, i feltet Til.

6. Skriv en kort bemærkning i feltet Skriv en kort bemærkning her.

7. Klik på Send.

Sådan inviteres andre forældre til Norton Family via en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på dit profilikon i vinduet Forældertilstand. Du kan også trykke på familieikonet øverst til venstre i vinduet og derefter trykke på Indstillinger.

3. Tryk på Inviter forælder under YDERLIGERE FORÆLDRE.

4. I vinduet Inviter kan du indtaste mailadressen, der tilhører personen, som du vil invitere, og du kan også sende en meddelelse til den inviterede forælder.

5. Tryk på Send invitation.

Sådan accepterer du en invitation og hjælper en anden forælder

1. I den mail, du modtog fra Norton Family, skal du klikke på Jeg accepterer.

2. Norton Family -webstedet skal du klikke på Meld dig til nu og følge anvisningerne.

3. Når du har fuldført registreringsprocessen, kan du klikke på Aktivitet og holde øje med dine børns færden på internettet, hvis de er tilknyttet din konto.

Hvis du tilhører en anden familie, kan du ikke tilslutte dig den familie, som forælderen, der inviterede dig, tilhører.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40472772_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 22/04/2015