Om at installere Norton Family-klienten sammen med andre forældrestyringsprogrammer

Norton Family fungerer bedst, hvis der ikke er andre forældrestyringsprogrammer installeret på dine enheder. Når der er tilsvarende programmer på en enhed, fungerer Norton Family ikke optimalt, og dine børn vil ikke være beskyttede.

Hvis der er andre forældrestyringsprogrammer installeret, skal du afinstallere dem, genstarte enheden, og installere Norton Family.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40472770_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 22/04/2015