Konfiguration af meddelelser fra Norton Family

Norton Family giver dig besked, hvis dit barn gør noget upassende på internettet. Du kan konfigurere Norton Family til at give dig besked i følgende situationer:

• Dit barn ignorerer en advarsel.

Når dit barn forsøger at foretage en upassende handling på internettet, vil der i Norton Family blive genereret en venlig, men bestemt meddelelse til barnet. Hvis barnet vælger at ignorere denne meddelelse, vil du få tilsendt en mail om det fra Norton Family.

• Dit barn besøger et blokeret websted.

Når dit barn besøger et blokeret websted, advarer Norton Family barnet om, at webstedet er blokeret.

• Norton Family er deaktiveret på alle dit barns enheder.

Norton Family advarer dig, hvis Norton Family-klienten eller -appen deaktiveres på en af barnets enheder.

• Dit barn sender personlige oplysninger.

Når barnet forsøger at udlevere personlige oplysninger, forhindrer Norton Family dit barn i at dele de personlige oplysninger over internettet. Ethvert forsøg fra barnet på at sende disse oplysninger over internettet blokeres.

• Dit barn opretter en ny konto på et socialt netværkssted.

Norton Family meddeler dig, når dit barn opretter en ny konto på et socialt netværkssted.

• Dit barn angiver en forkert alder på et socialt netværkssted.

Norton Family meddeler dig, når dit barn angiver en forkert alder på et socialt netværkssted.

Hvis du ikke modtager en mail med bekræftelsen fra Norton Family, kan du prøve at kigge i mapperne med spam- og junk-mail. Sørg for at det mailprogram, du bruger, ikke markerer beskeder fra Norton Family som spam.

Du kan tilføje op til fem mailadresser, som du vil have sendt meddelelser til. Norton Family sender dig beskeder pr. mail på alle de mailadresser, du oplyser.

Føj en af følgende til listen med sikre afsendere, hvis du ønsker at modtage beskeder pr. mail fra Norton Family:

Sådan konfigureres meddelelser fra Norton Family med Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på Giv besked i ruden i venstre side.

5. Hvis du vil have sendt meddelelser til en anden mailadresse, skal du indtaste den og klikke på Føj til liste.

Du kan højst føje fem mail-adresser til adresselisten.

6. Under Indstillinger for meddelelser for barnet skal du sætte kryds ud for de aktiviteter, som du vil modtage advarsler omkring:

• Markér Barnet ignorerer en advarsel under Webmateriale for at få en meddelelse om, at barnet ignorerer en advarsel.

• Markér Barnet besøger et blokeret websted under Webmateriale for at få en meddelelse om, at barnet besøger et blokeret websted.

• Sæt kryds under Norton Family-klienten deaktiveres på en af barnets enheder under Norton Family-status, hvis du vil underrettes, når Norton Family-klienten er deaktiveret på en vilkårlig enhed.

• Markér Barnet opretter en ny konto under Sociale netværk for at få en meddelelse, når barnet opretter en ny konto på sociale netværkssider.

• Markér Barnet bruger en forkert alder under Sociale netværk for at få en meddelelse om, at barnet indtaster en forkert alder på sociale netværkssider.

• Under Personlige oplysninger skal du sætte kryds ud for Et barn sender personlige oplysninger for at få besked, når dit barn sender personlige oplysninger over internettet.

• Markér feltet Barnet installerer en applikation, der blokerer Norton Family-overvågning, under Installation, når barnet installerer applikationer, der ikke understøttes.

• Markér feltet Barnet installerer en browser, der ikke kan overvåges, under Installation, når barnet installerer en browser, der ikke understøttes.

7. Klik på Gem.

Sådan konfigureres meddelelser fra Norton Family med en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Tryk på Giv forælder besked, når under Generelt.

5. Hvis du vil have sendt meddelelser til en anden mailadresse, skal du trykke på Tilføj endnu en mailadresse, indtaste mailadressen, og trykke på OK.

Du kan højst føje fem mail-adresser til adresselisten.

6. I vinduet Underret forælder skal du under SEND MAIL NÅR sætte kryds ud for de aktiviteter, du vil advares omkring:

• Sæt kryds ud for Advarsel ignoreres for at få besked, når dit barn ignorerer en advarsel.

• Sæt kryds ud for Blokeret websted besøges for at blive underrettet, når dit barn besøger et blokeret websted.

• Sæt kryds ud for Norton Family deaktiveres for at få besked, når Norton Family deaktiveres på en af enhederne.

• Sæt kryds ud for Konto oprettes på socialt netværkssted for at få besked, når dit barn opretter en ny konto på sociale netværkssteder.

• Sæt kryds ud for Forkert alder angives for at få besked, når dit barn angiver en forkert alder på et socialt netværkssted.

• Sæt kryds ud for Personlige oplysninger sendes for at få besked, når dit barn sender personlige oplysninger over internettet.

• Markér Ikke-understøttet browser installeres for at få en meddelelse, når barnet installerer en browser, der ikke understøttes.

• Markér Inkompatibel app installeres for at få en meddelelse, når barnet installerer applikationer, der ikke understøttes.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40471346_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 21/04/2015