Bloker for, at dine børn kan dele deres personlige oplysninger

Som standard vil Norton Family ikke blokere eller overvåge, om dit barn videregiver personlige oplysninger på sikre websteder. Et sikkert websteds URL-adresse starter med "https" i stedet for "http". Hvis dit barn f.eks. videregiver personlige oplysninger i Gmail, vil Norton Family ikke blokere eller overvåge dette. Hvis du vil undgå, at barnet deler sine personlige oplysninger på et ubeskyttet websted, skal du angive disse oplysninger i barnets profilindstillinger. På denne måde kan Norton Family blokere ethvert forsøg på at dele disse oplysninger og give dig besked.

Du kan bruge Norton Family-webstedet eller Norton Family-forældrestyring til Android til at angive og blokere personlige oplysninger.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40471277_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 01/08/2017