Undgå, at dine børn deler deres personlige oplysninger

Som standard vil Norton Family ikke blokere eller overvåge, om dit barn videregiver personlige oplysninger på sikre websteder. Et sikkert websteds URL-adresse starter med "https" i stedet for "http". Hvis dit barn f.eks. videregiver personlige oplysninger i Gmail, vil Norton Family ikke blokere eller overvåge dette. Hvis du vil undgå, at barnet deler sine personlige oplysninger på et ubeskyttet websted, skal du angive disse oplysninger i barnets profilindstillinger. På denne måde kan Norton Family blokere ethvert forsøg på at dele disse oplysninger og give dig besked.

Du kan bruge Norton Family-webstedet eller Norton Family-forældrestyring til Android til at angive og blokere personlige oplysninger.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40471277_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 06/02/2017