Angivelse og blokering af de personlige oplysninger

Som standard vil Norton Family ikke blokere eller overvåge, om dit barn videregiver personlige oplysninger på sikre websteder. Et sikkert websteds URL-adresse starter med "https" i stedet for "http". Hvis dit barn f.eks. videregiver personlige oplysninger i Gmail, vil Norton Family ikke blokere eller overvåge dette. Når du aktiverer beskyttelse af personlige oplysninger, blokerer Norton Family forsøget på at sende oplysningerne på et usikkert websted og giver dig besked efterfølgende.

Du kan bruge Norton Family-webstedet eller Norton Family-appen til Android til at angive og blokere personlige oplysninger.

Sådan angives og blokeres personlige oplysninger med Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på fanen Personlige oplysninger i venstre rude, og aktivér Beskyttelse af personlige oplysninger

5. Indtast de sidste seks cifre af barnets personnummer i feltet Personnummer.

6. Indtast dit barns telefonnummer i feltet Telefonnummer.

7. Indtast barnets mailadresse i feltet Mailadresse.

8. Indtast navne, numre og andre oplysninger, som du ønsker at beskytte, i feltet Andre personlige oplysninger.

Når du skriver navnet på skolen, behøver du ikke inkludere ord som "skole" eller "folkeskole". Skriv kun navnet på skolen. Hvis dit barns skole f.eks. hedder Lysholm skole, behøver du kun skrive "Lysholm".

9. Klik på Gem.

Sådan angives og blokeres personlige oplysninger med en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Tryk på Opsyn med personlige oplysninger under Generelt.

5. Tryk på knappen FRA i vinduet Opsyn med personlige oplysninger.

6. Indtast de sidste seks cifre af barnets personnummer i feltet Personnummer, og tryk på OK.

7. Indtast telefonnummeret i feltet Telefonnummer, og tryk på OK.

8. Indtast barnets mailadresse i feltet Mailadresse, og tryk på OK.

9. Indtast navne, numre og andre oplysninger, som du ønsker at beskytte, i feltet Andre personlige oplysninger, og tryk på OK.

Når du skriver navnet på skolen, behøver du ikke inkludere ord som "skole" eller "folkeskole". Skriv kun navnet på skolen. Hvis dit barns skole f.eks. hedder Lysholm skole, behøver du kun skrive "Lysholm".

Sådan knyttes en enhed til et barn eller ændres tilknytningen af en enhed

Redigering af barnets profiler

Sådan fjernes et barn fra Norton Family

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40471277_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 21/04/2015