Beskyttelse af dit barns personlige oplysninger

Norton Family forhindrer dit barn i at videregive personlige oplysninger over internettet. Du skal blot angive dit barns personlige oplysninger i Norton Family. Når du slår funktionen til beskyttelse af personlige oplysninger til, vil Norton Family blokere for alle dit barns forsøg på at videregive personlige oplysninger over internettet, uanset om det er ved et uheld eller med fuldt overlæg.

Derudover giver Norton Family dig besked, hvis dit barn forsøger at sende personlige oplysninger over internettet.

Som standard vil Norton Family ikke blokere eller overvåge, om dit barn videregiver personlige oplysninger på sikre websteder. Et sikkert websteds URL-adresse starter med "https" i stedet for "http". Hvis dit barn f.eks. videregiver personlige oplysninger i Gmail, vil Norton Family ikke blokere eller overvåge dette. Når du aktiverer beskyttelse af personlige oplysninger, blokerer Norton Family forsøget på at sende oplysningerne på et usikkert websted og giver dig besked efterfølgende.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Beskyttelse af personlige oplysninger på Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på Personlige oplysninger i venstre rude, og vælg en af følgende muligheder:

• Flyt knappen Til/Fra mod venstre til positionen Til for at aktivere, og indtast de personlige oplysninger, du vil beskytte, i de påkrævede felter.

• Deaktiver funktionen ved at flytte kontakten Til/Fra mod højre for at deaktivere.

5. Klik på Gem.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Beskyttelse af personlige oplysninger på en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Tryk på Opsyn med personlige oplysninger under Generelt.

5. Gør et af følgende i vinduet Opsyn med personlige oplysninger :

• Du kan aktivere Opsyn med personlige oplysninger ved at trykke på knappen FRA.

• Du kan deaktivere Opsyn med personlige oplysninger ved at trykke på knappen TIL.

Angivelse og blokering af de personlige oplysninger

Konfiguration af meddelelser fra Norton Family

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40471272_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 08/03/2016