Sådan fjernes et barn fra Norton Family

I Norton Family vises der en liste over profilerne på de børn, du har tilføjet. Du kan fjerne et barns profil fra Norton Family. Når du fjerner et barns profil, fjernes alle de indstillinger og internetaktiviteter, der er knyttet til dette barn. Du kan bruge Norton Family-webstedet eller Norton Family-appen til at fjerne et barn.

Norton Family-klienten eller -appen er stadig på barnets enhed og skal fjernes separat.

Sådan fjernes et barns profil med Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Konfigurer Family øverst på siden.

3. Hold markøren over barnet, du vil fjerne, under Børn på siden Konfigurer Family.

4. Klik på minusikonet i øverste højre hjørne af dit barns avatar.

5. Klik på OK i bekræftelsesmeddelelsen.

Sådan fjernes et barns profil med en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Vælg det barn, hvis profil du vil fjerne.

3. Tryk på barnets ikon øverst til højre i vinduet.

4. Tryk på Fjern barn under KONTO i profilvinduet.

5. Tryk på Ja i bekræftelsesvinduet.

6. Hvis du vil fjerne barnet, skal du i bekræftelsesvinduet indtaste navnet på barnet og trykke på Fjern.

Sådan knyttes en enhed til et barn eller ændres tilknytningen af en enhed

Angivelse og blokering af de personlige oplysninger

Redigering af barnets profiler

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40471253_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 20/04/2015