Redigering af barnets profiler

Du kan redigere et barns profil vha. Norton Family-webstedet eller -appen til Android.

Sådan redigeres dit barns profil ved hjælp af Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Konfigurer Family øverst på siden.

3. Vælg barnet, hvis profil du vil redigere, på siden Konfigurer familie under afsnittet Børn.

4. Foretag de nødvendige ændringer, og klik på Gem.

Sådan redigeres dit barns profil ved hjælp af en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på det barn, hvis profil du vil ændre.

3. Tryk på barnets ikon øverst til højre i vinduet, og foretag de ønskede profilændringer.

Sådan knyttes en enhed til et barn eller ændres tilknytningen af en enhed

Angivelse og blokering af de personlige oplysninger

Sådan fjernes et barn fra Norton Family

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40471228_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016