Sådan ser du aktiviteter på sociale netværk

Du kan se dit barns aktiviteter på sociale netværk, bl.a. om han eller hun har angivet en forkert alder under registrering på et socialt netværkssted.

På nogle sociale netværkssteder skal man være over en vis alder for at registrere sig. Det kan ske, at dit barn lyver om sin alder, når han eller hun registrerer sig på et af de sociale netværkssteder. Du vil få en advarsel fra Norton Family, når dit barn angiver en forkert alder på et socialt netværkssted.

Du skal aktivere Opsyn med sociale netværkssider, hvis du vil se dit barns aktiviteter på sociale netværkssteder.

Du kan bruge Norton Family-webstedet eller en Android-enhed til at se følgende oplysninger:

• Navnet på det sociale netværkssted, som dit barn besøgte

• Det konto-id, som dit barn brugte til at logge på det sociale netværkssted

• Den alder, dit barn angav ved registreringen på det sociale netværkssted

• Den dato, dit barn besøgte det sociale netværkssted

Hvis du har brug for flere detaljer om en bestemt social aktivitet, kan du klikke på aktiviteten. Afsnittet med detaljer rummer oplysninger som f.eks. antallet af gange, barnet forsøgte at registrere sig med en forkert alder på en social netværksside.

På Norton Family-webstedet vises anvendelsestiden for enheden på følgende måde:

Hvad

Viser aktivitetstypen.

Hvilken

Viser sociale netværkssider.

Hvornår

Viser tidspunktet, hvor barnet loggede på de sociale netværkssider.

Sådan ser du aktiviteter på sociale netværk med Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på barnets billedikon på siden Aktivitet.

3. Klik på fanen Social.

4. Under afsnittet Barns aktivitet kan du læse følgende oplysninger om barnets sociale netværksaktivitet:

• Navnet på det sociale netværkssted, som dit barn besøgte

• Det konto-id, som dit barn brugte til at logge på det sociale netværkssted

• Den alder, dit barn angav ved registreringen på det sociale netværkssted

• Den dato, dit barn besøgte det sociale netværkssted

5. Vælg en af følgende perioder på rullelisten Barns aktivitet for at se barnets sociale netværksaktiviteter i en bestemt periode:

I dag

Visning af sociale netværksaktiviteter i dag.

De seneste syv dage

Visning af sociale netværksaktiviteter i de seneste syv dage.

De seneste 14 dage

Visning af sociale netværksaktiviteter i de seneste 14 dage.

Denne indstilling er kun tilgængelig i Norton Family Premier.

Uanset tidspunkt

Viser alle aktiviteter på sociale netværk i de seneste 90 dage.

Denne indstilling er kun tilgængelig i Norton Family Premier.

6. Markér Vis kun tvivlsom aktivitet, hvis du kun ønsker at se de tvivlsomme aktiviteter.

Alle upassende aktiviteter er markeret med rødt.

Sådan bruger du en Android-enhed til at undersøge aktiviteter på sociale netværk

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Åbn fanen AKTIVITET.

4. Tryk på Social på listen.

5. Hvis du vil se alle webaktiviteter i en bestemt periode, kan du trykke på periodefeltet og vælge en af følgende perioder:

I dag

Få vist alle internetaktiviteter i dag.

De seneste syv dage

Få vist alle internetaktiviteter i de seneste syv dage.

De seneste 30 dage

Få vist alle internetaktiviteter i de seneste 30 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

De seneste 90 dage

Få vist alle internetaktiviteter i de seneste 90 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

Visning af en oversigt over alle internetaktiviteter

Visning af webstederne, som dit barn har besøgt

Sådan kontrolleres meddelelsesaktiviteter.

Visning af søgeordene fra internetsøgninger

Sådan ser du, hvor lang tid dit barn bruger på enheden

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40471127_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 15/10/2015