Sådan ser du, hvor lang tid dit barn bruger på enheden

Du kan sætte tidsbegrænsninger på dit barns brug af enheden ved at angive den samlede tid, dit barn har lov til at bruge enheden på hverdage og i weekenden.

Under fanen Tid på siden Administrer aktivitet kan du se, hvor lang tid dit barn har brugt enheden hver dag i måneden. I denne rapport kan du også se, hvor lang tid barnet samlet har brugt på en enhed i måneden. Der vises også en grafisk oversigt over, hvornår og hvordan dit barn har brugt enheden hver uge i måneden.

Du skal opgradere til en Premier-versionen, hvis du vil se dit barns detaljerede aktivitetsrapport for tidsforbruget.

På Norton Family-webstedet vises anvendelsestiden for enheden på følgende måde:

Hvad

Viser aktivitetstypen

Hvis barnet f.eks. overskrider det tilladte tidsforbrug, vil aktiviteten blive markeret som "Blokeret - daglig tidsgrænse overskredet"

Hvilken

Viser navnet på enheden

Hvornår

Viser tidspunktet, hvor barnet nåede tidsgrænsen

Sådan bruger du Norton Family-webstedet til at se, hvor lang tid dit barn bruger på enheden

1. Log på Norton Family.

2. Klik på barnets billedikon på siden Aktivitet.

3. Klik på fanen Tid.

4. Hvis dit barn bruger to eller flere enheder, skal du klikke på den enhed, som du vil se tidsforbruget for.

5. I den grafiske afbildning kan du se, hvor mange timer barnet brugte på enheden for hver dag i måneden. Brug venstre er højre rullepil til at se brugen af enheden i andre måneder.

6. Vælg en af følgende perioder på rullelisten Barns aktivitet for at se barnets tidsrelaterede aktiviteter i en bestemt periode:

I dag

Visning af tidsforbruget på enheden i dag.

De seneste syv dage

Visning af tidsforbruget på enheden i de seneste syv dage.

De seneste 14 dage

Viser tidsforbruget på enheden i de seneste 14 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

Uanset tidspunkt

Viser tidsforbruget på enheden i de seneste 90 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

7. Markér Vis kun tvivlsom aktivitet, hvis du vil se alle de tvivlsomme aktiviteter.

Alle upassende aktiviteter er markeret med rødt.

Sådan bruger du en Android-enhed til at se, hvor lang tid dit barn bruger på enheden

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Åbn fanen AKTIVITET.

4. Tryk på Tid på listen. Android-brugere kan trykke på den lille trekant ved siden af barneikonet for at filtrere listen efter aktivitetstype.

5. Hvis du vil se de søgeord, som dit barn har brugt i en bestemt periode, skal du trykke på periodefeltet og vælge en af følgende perioder:

I dag

Få vist alle internetaktiviteter i dag.

De seneste syv dage

Få vist alle internetaktiviteter i de seneste syv dage.

De seneste 30 dage

Få vist alle internetaktiviteter i de seneste 30 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

De seneste 90 dage

Få vist alle internetaktiviteter i de seneste 90 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

Visning af en oversigt over alle internetaktiviteter

Visning af webstederne, som dit barn har besøgt

Sådan kontrolleres meddelelsesaktiviteter.

Visning af søgeordene fra internetsøgninger

Sådan ser du aktiviteter på sociale netværk

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40471126_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 15/10/2015