Sådan kontrolleres meddelelsesaktiviteter.

Du kan se alle dit barns beskedaktiviteter på webstedet for Norton Family eller Android-enheden.

Med rapporten over beskedaktiviteter kan du gøre følgende:

• Se navnene på de børn, der har deltaget i beskedaktiviteten sammen med dit barn.

• Bloker en ven, der udveksler beskeder med dit barn.

• Se de venner, som dit barn har sendt beskeder til.

• Se det tidspunkt, hvorpå en besked blev sendt eller modtaget.

Hvis dit barn forsøger at sende en besked til en blokeret ven, modtager dit barn en besked, der viser den blokerede status. De blokerede aktiviteter markeres med rødt i rapporten over beskedaktiviteter.

Klik på aktiviteten, hvis der er brug for flere oplysninger om en bestemt beskedaktivitet.

På Norton Family-webstedet vises barnets beskedaktiviteter på følgende måder:

Hvad

Viser aktivitetstypen.

Hvis barnet f.eks. sender en besked til en ven, vil denne aktivitet blive markeret som "Tilladt meddelelse sendt".

Hvilken

Viser, hvilken mobilven barnet har kommunikeret med.

Du kan se, hvor mange gange dit barn har kommunikeret med en bestemt ven i mobiltjenesten.

Hvornår

Viser tidspunktet, hvor aktiviteterne fandt sted.

Sådan kan du se beskedaktiviteter med Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på barnets billedikon på siden Aktivitet.

3. Klik på fanen Meddelelser.

Under Barns aktivitet kan du se mobiltelefonnumrene til alle de venner, dit barn har sendt beskeder til.

4. Vælg en af følgende tidsperioder på listen Vis aktiviteter for for at se dit barns beskedaktiviteter i en bestemt periode:

I dag

Visning af dit barns beskedaktiviteter i dag.

De seneste syv dage

Visning af dit barns beskedaktiviteter i de seneste 7 dage.

De seneste 14 dage

Visning af dit barns beskedaktiviteter i de seneste 14 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

Uanset tidspunkt

Viser dit barns beskedaktiviteter i de seneste 90 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

5. Markér Vis kun tvivlsom aktivitet, hvis du kun ønsker at se de tvivlsomme aktiviteter.

Alle upassende aktiviteter er markeret med rødt.

Sådan kan du se aktiviteter i beskedtjenester på en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Åbn fanen AKTIVITET.

4. Tryk på Beskeder på listen.

5. Hvis du vil se dit barns beskedaktiviteter i en bestemt periode, skal du trykke på periodefeltet og vælge en af følgende perioder:

I dag

Få vist alle internetaktiviteter i dag.

De seneste syv dage

Få vist alle internetaktiviteter i de seneste syv dage.

De seneste 30 dage

Få vist alle internetaktiviteter i de seneste 30 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

De seneste 90 dage

Få vist alle internetaktiviteter i de seneste 90 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40471124_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 15/10/2015