Visning af webstederne, som dit barn har besøgt

Hvis du opdager, at dit barn har besøgt et websted med upassende indhold, kan du beskytte barnet ved at blokere webstedet og derved forhindre, at han eller hun besøger det igen.

Hvis dit barn besøger et websted mere end én gang på en bestemt dag, rapporteres disse aktiviteter på følgende måder:

• Alle besøg til ét bestemt websted regnes som én aktivitet.

• Det samlede antal gange, barnet har besøgt et websted, vises.

• Tidspunktet for aktiviteten er baseret på den sidste gang, det pågældende websted blev besøgt.

Barnets internetaktiviteter vises på følgende måde:

Hvad

Viser aktivitetstypen.

Hvis barnet f.eks. besøger et blokeret websted, vil denne aktivitet blive markeret som "Blokeret websted besøgt".

Hvilken

Viser navne på websteder, dit barn har besøgt. Du kan se, hvor mange gange dit barn har besøgt hvert websted.

Kategori

Viser webstedernes kategorier.

Hvornår

Viser tidspunktet, hvor aktiviteterne fandt sted.

Hvis du har brug for flere oplysninger om en bestemt internetaktivitet, kan du klikke på aktiviteten. I afsnittet med oplysninger kan du for eksempel se antallet af gange, barnet har besøgt et websted og webstedets kategori.

Sådan får du vist, hvilke websteder dit barn har besøgt, med Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på billedikonet for dit barn under Administrer aktivitet.

3. Klik på fanen Internet.

4. Gør et af følgende:

• Hvis du vil se en bestemt kategori af websteder, som dit barn har besøgt, skal du vælge en kategori af websteder på listen Kategori.

• Hvis du vil se alle de kategorier af websteder, som dit barn har besøgt, skal du vælge Alle på listen Kategori.

• Hvis du vil se de websteder, dit barn har besøgt i en bestemt periode, skal du vælge en af følgende muligheder i rullelisten Barnets aktivitet :

I dag

Der vises, hvilke websteder dit barn har besøgt i dag.

De seneste syv dage

Visning af hvilke websteder dit barn har besøgt i de seneste 7 dage.

De seneste 14 dage

Visning af hvilke websteder dit barn har besøgt i de seneste 14 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

Uanset tidspunkt

Viser alle de websteder, dit barn har besøgt i de seneste 90 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

5. Markér Vis kun tvivlsom aktivitet, hvis du kun ønsker at se de tvivlsomme aktiviteter.

Alle upassende aktiviteter er markeret med rødt.

Sådan får du vist, hvilke websteder dit barn har besøgt, med en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Åbn fanen AKTIVITET.

4. Tryk på Websteder på listen.

5. Du kan se, hvilke websteder dit barn har besøgt i en bestemt periode, ved at trykke på periodefeltet og vælge en af følgende perioder:

I dag

Få vist alle internetaktiviteter i dag.

De seneste syv dage

Få vist alle internetaktiviteter i de seneste syv dage.

De seneste 30 dage

Få vist alle internetaktiviteter i de seneste 30 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

De seneste 90 dage

Få vist alle internetaktiviteter i de seneste 90 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40471091_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 21/04/2015