Visning af en oversigt over alle internetaktiviteter

Du kan se en oversigt over hvert af dine børns aktiviteter på internettet.

Du kan gøre følgende på Norton Family-webstedet eller din Android-enhed:

• Visning af de websteder, hvert barn oftest har besøgt.

• Visning af de venner, hvert barn oftest har kontaktet.

Denne funktion findes kun i Norton Family Premier.

• Viser de seneste søgeord, dit barn har indtastet.

• Visning af hvor lang tid dit barn har brugt enheden.

Denne funktion findes kun i Norton Family Premier.

• Visning af de forskellige kategorier af websteder, dit barn oftest har besøgt.

På Norton Family-webstedet kan du klikke på en aktivitet for at få mere at vide om den. I afsnittet Mest besøgte kategori af websteder kan du se en grafisk oversigt over, hvilke kategorier af websteder dit barn oftest har besøgt, og hvor mange procent hver kategori udgør. Hvis dit barn har besøgt forskellige kategorier af websteder, vil disse kategorier blive grupperet som Andre.

Med Norton Family kan du overvåge og registrere alle internetaktiviteter på op til 15 børn i din husstand. Norton Family-klienten eller -appen skal være installeret på alle de enheder, du ønsker at overvåge.

Sådan får du vist en oversigt over alle internet- og beskedtjenesteaktiviteter på Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på billedikonet for dit barn under Administrer aktivitet.

3. Klik på fanen Oversigt.

4. Hvis du vil se en oversigt over alle aktiviteter i en bestemt periode, skal du vælge en af følgende tidsperioder i rullelisten:

I dag

Der vises af en oversigt over alle aktiviteter i dag.

De seneste syv dage

Der vises en oversigt over alle aktiviteter inden for de seneste 7 dage.

De seneste 14 dage

Der vises en oversigt over alle aktiviteter inden for de seneste 14 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

Uanset tidspunkt

Der vises en oversigt over alle aktiviteter inden for de seneste 90 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

Sådan får du vist en oversigt over alle internet- og beskedtjenesteaktiviteter på en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Åbn fanen AKTIVITET.

4. Tryk på Oversigt på listen.

5. Hvis du vil se en oversigt over alle aktiviteter i en bestemt periode, kan du trykke på periodefeltet og vælge en af følgende perioder:

I dag

Få vist alle internetaktiviteter i dag.

De seneste syv dage

Få vist alle internetaktiviteter i de seneste syv dage.

De seneste 30 dage

Få vist alle internetaktiviteter i de seneste 30 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

De seneste 90 dage

Få vist alle internetaktiviteter i de seneste 90 dage.

Denne indstilling fås kun i Norton Family Premier.

Visning af webstederne, som dit barn har besøgt

Sådan kontrolleres meddelelsesaktiviteter.

Visning af søgeordene fra internetsøgninger

Sådan ser du, hvor lang tid dit barn bruger på enheden

Sådan ser du aktiviteter på sociale netværk

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40471073_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 15/10/2015