Se dit barns aktiviteter

Siden Aktiviteter indeholder en oversigt over, hvad dine børn foretager sig på deres enheder. Aktiviteter bliver kategoriseret som følger:

• Internet : Viser de websteder, som barnet har besøgt

• Tid : Viser hvor lang tid, barnet har brugt deres enheder hver dag i måneden

• Søgning : Viser, hvilke søgeord dit barn har brugt på populære søgemaskiner, bl.a. Google og Yahoo.

• Sociale netværk : Viser barnets aktiviteter på populære sociale netværk som Facebook og Google+

• Video : Viser de videoer, som barnet har set på internettet

• Placering : Lader dig se barnets nuværende og tidligere placering

• Mobilapps : Viser en liste over apps, der er blevet installeret eller afinstalleret på barnets enhed

• Sms : Viser barnets meddelelsesaktiviteter

Du kan også se aktiviteterne i Norton Family-appen til forældrestyring til Android. Du finder mere hjælp i Visning af barnets aktiviteter på Android

Se dit barns onlineaktiviteter

Funktionerne til overvågning af placering, videoer, apps og meddelelser kan kun anvendes i Norton Family Premier. Opgrader til Premier for at bruge disse funktioner.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40471070_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 22/08/2016