Se dit barns aktiviteter

Ruden Aktivitetsoversigt giver dig et hurtigt overblik over de aktiviteter, som dit barn har foretaget sig de sidste 7 dage på deres enheder. Du kan også se aktiviteterne i Norton Family-appen til forældrestyring til Android. Du finder mere hjælp i Se dit barns aktiviteter i Android

Du får mest gavn af Norton Family, hvis du beder dine børn om at bruge Norton Family-browseren, når de går på nettet på deres mobilenheder.

Beslægtede oplysninger

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v40471070_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 06/02/2018