Se dit barns aktiviteter

Siden Aktiviteter indeholder en oversigt over, hvad dine børn foretager sig på deres enheder. Du kan også se aktiviteterne i Norton Family-appen til forældrestyring til Android. Du finder mere hjælp i Visning af barnets aktiviteter på Android

Funktionerne til overvågning af placering, videoer, apps og meddelelser kan kun anvendes i Norton Family Premier. Opgrader til Premier for at bruge disse funktioner.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40471070_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 20/12/2016