Se dit barns aktiviteter

Ruden Aktivitetsoversigt giver dig et hurtigt overblik over de aktiviteter, som dit barn har foretaget sig de sidste 7 dage på deres enheder. Du kan også se aktiviteterne i Norton Family-appen til forældrestyring til Android. Du finder mere hjælp i Se dit barns aktiviteter i Android

Funktionerne til overvågning af placering, videoer, apps og meddelelser kan kun anvendes i Norton Family Premier. Opgrader til Premier for at bruge disse funktioner. For at få mest muligt ud af Norton Family skal du bede dine børn om at bruge Norton Family-browseren, når de går på nettet på deres mobilenheder.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40471070_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 01/11/2017