Sådan kontrolleres de seneste advarsler fra kontrolcenteret til Norton Internet Security eller Norton 360 Control Center

Med Norton-kontrolcenteret kan du se de seneste advarsler i Norton Family, som kræver din opmærksomhed. Hvis dine børn forsøger at foretage tvivlsomme aktiviteter på internettet, kan du se det i kontrolcenteret til Norton Security-programmet. Tvivlsomme aktiviteter omfatter forsøg på at besøge blokerede websteder samt forsøg på at sende personlige oplysninger. Hvis du vil se de seneste advarsler, kan du logge på Norton Family fra Norton Security-programmet.

Hvis du vil have flere oplysninger om en bestemt advarsel, kan du klikke på Detaljer og få adgang til siden Seneste advarsler på Norton Family.

Sådan ser du de seneste advarsler fra kontrolcenteret til Norton Internet Security

1. Klik på Mere Norton i hovedvinduet i Norton Security-programmet, og klik dernæst på ikonet Family.

2. Indtast din mailadresse til Norton Family.

3. Indtast din adgangskode til Norton Family.

4. Tryk på Go.

Kontrolcenteret viser en liste med de seneste advarsler i Norton Family.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40471067_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 21/04/2015