Visning af Norton Family-advarslerne

Hvis dit barn forsøger at udføre en aktivitet, du bør kende til, eller hvis dit barn overskrider tidsgrænsen for brug af enheden, vil du, afhængigt af dine indstillinger, få besked via Norton Family. Det omfatter besøg på blokerede websteder, udveksling af sms- og MMS-beskeder med blokerede venners mobiltelefonnumre, brug af enheden efter overskridelse af tidsgrænsen samt afsendelse af personlige oplysninger til andre.

Du kan se hver af disse aktiviteter og træffe de nødvendige foranstaltninger. Hvis dit barn f.eks. besøger et blokeret websted, og du mener, at dette websted ikke behøver at blokeres, kan du tillade, at barnet besøger webstedet. Norton Family føjer webstedet til listen over tilladte websteder.

Tvivlsomme aktiviteter grupperes, ud fra hvilket barn der har været involveret i aktiviteten. Du kan let se, hvem der har gjort hvad, takket være visningen af barnets navn og avatar.

Der vil blive vist et rødt udråbstegn på avataren i følgende situationer:

• Hvis Norton Family-klienten eller -appen ikke er installeret på nogen af de enheder, dit barn bruger.

• Hvis barnet ikke er knyttet til nogen enhed.

Der vil blive vist et grønt ikon ved avataren, hvis barnet er logget på. Hvis barnet sender en meddelelse eller en anmodning, vil der blive vist et meddelelsesikon ud for advarslen. Når du klikker på meddelelsesikonet, kan du læse meddelelsen.

Tiden, der rapporteres for alle internetaktiviteter, er baseret på din profils tidszoneindstillinger. Når barnets enhed befinder sig i en anden tidszone, vil rapporteringen af aktiviteten være baseret på din tidszoneindstilling. Hvis du f.eks. befinder dig i New York, og dit barn er i Californien, vil barnets tidsforbrug blive opgjort ud fra tidszonen i New York.

Hvis dit barn bruger Windows 7 i XP-tilstand, overvåges internetaktiviteterne ikke. Dit barn kan besøge blokerede websteder.

Sådan får du vist Norton Family-advarslerne på Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på billedikonet for dit barn under Administrer aktivitet. Du kan også klikke på Enheder for at se de seneste advarsler fra alle enheder, der er knyttet til din konto.

3. Klik på fanen Advarsler. Du kan gøre følgende:

• Du fjerner alle de valgte advarsler ved at markere hver af dem og dernæst klikke på FJERN VALGTE.

• Klik på Nortons webstedsvurdering for at få flere oplysninger om sikkerheden på webstedet.

• Du føjer webstedet til listen over godkendte websteder med valgmuligheden tillad adgang til dette websted fremover.

• Du tilføjer alle websteder, som hører under samme kategori, med valgmuligheden tillad kategorien, som webstedet tilhører.

• Du kan få mere at vide om advarslen med funktionen Find yderligere oplysninger om advarslen.

Sådan får du vist Norton Family-advarslerne på en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Åbn fanen ADVARSLER. Du kan trykke på hver advarsel og vælge en handling.

Vise alle dit barns internetaktiviteter

Visning af en oversigt over alle internetaktiviteter

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40469470_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016