Ændring af administrator-brugerkonti til standard brugerkonti i Windows

Hvis dit barn opretter en ny Windows-brugerkonto og logger på computeren med denne konto, kan Norton Family ikke overvåge barnets aktiviteter på internettet. Hvis du vil forhindre, at dit barn opretter en Windows-brugerkonto, skal du sikre dig, at dit barn har en standardbrugerkonto.

Hvis dit barns brugerkonto i Windows har administratorrettigheder, skal du ændre den til en standardbrugerkonto.

Sådan ændrer du administratorkonti til standardbrugerkonti i Windows

1. Gør et af følgende:

• Windows Vista og Windows 7: Klik på Kontrolpanel i menuen Start og derefter på Brugerkonto.

• Windows 8 eller derover: Søg efter og åbn Kontrolpanel på skærmbilledet Start.

2. Gør et af følgende:

• Windows Vista og Windows 7: Klik på Brugerkonti, og klik på kontoen, du vil ændre.

• Windows 8 og senere: Klik på Brugerkonti og familiesikkerhed, og klik på Brugerkonti, og klik dernæst på Skift kontotype.

3. Indtast administratoradgangskoden, hvis du bliver bedt om det.

4. Klik på den konto, du vil ændre, og klik derefter på Skift kontotype.

5. Vælg Standard, og klik dernæst på Skift kontotype.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40467375_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 27/09/2016