Redigering af tilknytning for dit barns enhed

Hvis du vil overvåge dine børns onlineaktiviteter, skal du angive, hvilken enhed hvert enkelt barn bruger. Du kan bruge nedenstående oplysninger til at ændre enheden eller tilknytning af brugerkonto på barnets enhed. Når du tilknytter en enhed eller en brugerkonto for et barn, begynder Norton Family at overvåge barnet baseret på den nye tilknytning.

Du kan redigere tilknytningen af en enhed eller brugerkonto når som helst, hvis du logger på din konto fra en enhed med internetforbindelse. Du finder flere oplysninger i Administration af barnets enheder

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40467274_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 17/08/2017