Sådan knyttes en enhed til et barn eller ændres tilknytningen af en enhed

Hvis du vil overvåge dine børns onlineaktiviteter, skal du angive den enhed, som hvert enkelt barn bruger. På Windows-computere skal du angive, hvilken brugerkonto barnet bruger til at logge på computeren med.

Hvis dine børn deler en enkelt computer, skal du oprette en brugerkonto for hvert enkelt barn. Det gør det muligt at overvåge hvert barn separat i Norton Family og at fastsætte husregler baseret på hvert barns alder.

Du kan redigere tilknytning af enheder eller brugerkonti når som helst. Når du ændrer tilknytningen af en enhed eller en brugerkonto til et barn, begynder Norton Family at overvåge barnet baseret på den nye tilknytning.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40467274_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 27/09/2016