Redigering af tilknytning for dit barns enhed

Hvis du vil overvåge dine børns onlineaktiviteter, skal du angive den enhed, som hvert enkelt barn bruger. Følg nedenstående trin for at redigere tilknytningen af dit barns enhed eller brugerkonto. Når du ændrer tilknytningen af en enhed eller en brugerkonto for et barn, begynder Norton Family at overvåge barnet baseret på den nye tilknytning.

Du kan redigere tilknytningen af en enhed eller brugerkonto når som helst, hvis du logger på din konto fra en enhed med internetforbindelse. Du finder flere oplysninger i Administration af barnets enheder

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40467274_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 06/02/2017