Sådan knyttes en enhed til et barn eller ændres tilknytningen af en enhed

Hvis du vil holde øje med og administrere dine børns internetaktiviteter, skal du angive, hvilken enhed hvert barn anvender. Hvis du har forskellige brugerkonti på din Windows-computer, skal du angive hvilken brugerkonto barnet bruger til at logge på enheden med.

Symantec anbefaler, at hvert barn har sin egen brugerkonto. Med individuelle brugerkonti kan Norton Family registrere aktiviteter separat for hvert barn, og det er muligt at fastsætte specifikke husregler til hvert barn ud fra deres alder.

Hvis ikke du har flere brugerkonti på enheden, kan du oprette dem, så de kan bruges sammen med Norton Family.

Du kan redigere en brugerkontos aktuelle tilknytninger når som helst. Når en enheds tilknytning overgår til et barn, begynder Norton Family at overvåge barnet baseret på den aktuelle tilknytning. I Windows kan du også tilknytte en brugerkonto, som barnet benytter til at logge på enheden med.

Sådan knytter du en enhed til dit barn eller ændrer tilknytningen af en enhed med Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Konfigurer Family øverst på siden.

3. Klik på dit barns profil på siden Konfigurer Family under Barn.

4. Alle de enheder, der kører Norton Family-klienten eller -appen, vises. I Windows vises de brugerkonto, der er til rådighed, ved siden af enheden.

5. Markér den enhed, du vil knytte til barnet. I Windows kan et barn have en eller flere brugerkonti.

6. Klik på Gem.

Sådan knyttes en brugerkonto til dit barn i Windows eller ændres tilknytningen af en brugerkonto

1. Log på barnets computer.

2. Klik på Norton Family-ikonet i meddelelsesområdet yderst til højre på proceslinjen.

3. Klik på Rediger konti, og log på med dine legitimationsoplysninger.

4. Klik på OK.

5. I vinduet Hvordan logger familien på? skal du klikke på Skift ud for barnets navn.

6. Klik på Benytter disse brugernavne.

Markér den brugerkonto, du ønsker at knytte barnet til. Hvis dit barn har flere brugerkonti på en computer, skal du markere alle de konti, han eller hun bruger.

7. Klik på OK.

8. I vinduet Hvordan logger familien på? skal du klikke på Udfør.

Sådan tilknytter du en Android-enhed eller ændrer tilknytningen

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som enheden i øjeblikket er tilknyttet.

3. Tryk på barnets ikon øverst til højre i vinduet.

4. Under ENHEDER skal du trykke på den enhed, der er knyttet til barnet.

5. Tryk på Ja i advarslen Fjern enhed, og skift til tilstanden Barn.

6. Tryk på barnet, som skal knyttes til enheden.

7. Du kan bruge navnet, som enheden er tildelt, eller vælge et nyt. Norton Family bruger dette navn til at identificere enheden i fremtiden.

8. Tryk på Udført.

9. Tryk på Aktivér for at forhindre barnet i at afinstallere applikationen.

10. Tryk på OK.

Sådan tilknyttes eller ændres tilknytningen af en iOS-enhed

1. Tryk på Indstillinger > Generelt > Begrænsninger på dit barns iOS-enhed, og tryk så på Slå begrænsninger fra.

2. Hold fingeren nede på Norton Family-ikonet, indtil det bevæger sig.

3. Tryk på krydsikonet for at afinstallere appen.

4. Tryk på knappen til startsiden.

5. Gå til App Store, og geninstaller Norton Family til iOS.

6. Åbn Norton Family-appen.

7. Læs slutbrugerlicensaftalen igennem, og tryk på Acceptér.

8. Log på med dine Norton-legitimationsoplysninger.

9. Vælg et barn, som du vil knytte denne enhed til.

Hvis du vil tilføje et nyt barn, skal du trykke på Tilføj nyt barn, indtaste oplysningerne om barnet og så trykke på Gem.

10. Giv denne enhed et navn.

11. Tryk på Gem, og gå videre til aktivering af begrænsninger. Vil du vide mere? Fastsættelse af begrænsninger på iOS-enheder med henblik på forbedring af beskyttelsen

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40467274_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 08/03/2016