Opdatering af husregler på dit barns computer

Hvis du på baggrund af dit barns anmodning giver barnet lov til at besøge et bestemt websted, vil denne ændring automatisk blive vist på dit barns computer. Dit barn kan manuelt opdatere computeren med de seneste husregler fra Norton Family. På den måde kan dit barn foretage aktiviteter på internettet ud fra de seneste husregler, som du har defineret.

Sådan opdaterer du husreglerne på dit barns computer

1. Log på barnets computer.

2. Klik på ikonet Norton Family længst til højre på proceslinjen i meddelelsesområdet.

3. Klik på Opdater husregler.

Visning af husregler

Sådan knyttes en enhed til et barn eller ændres tilknytningen af en enhed

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464830_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 06/08/2015