Sådan tillader eller blokerer du for barnets brug af enheden på hverdage eller i weekender

Du kan konfigurere tidsbegrænsning på de enheder, som dine børn bruger. Med tidsbegrænsning kan du blokere for børnenes brug af enhederne i bestemte tidsperioder i hverdagene eller weekenden. Du kan også anføre, hvad der skal ske, hvis dit barn overskrider tidsbegrænsningen. Afhængigt af hvilken mulighed du vælger, vil Norton Family gøre et af følgende:

Afhængigt af hvilken mulighed du vælger, vil Norton Family gøre et af følgende:

• Låser den enhed, barnet bruger.

• Giver barnet tilladelse til at fortsætte, men rapporterer aktiviteten til dig.

På Android blokerer Norton Family enheden direkte, når tidsgrænsen er nået. Børnene kan dog stadig modtage opkald fra eller ringe op til de tilladte kontakter, du har angivet.

Du kan angive grænser for barnets brug på hverdage med Norton Family-webstedet eller Norton Family-appen. Som udgangspunkt tillades barnet at bruge enheden i to timer på hverdage og fem timer i weekenden.

Du får besked, når dine børn forsøger at ændre dato, klokkeslæt eller tidszone på deres enheder.

Du kan konfigurere tidsgrænser for barnets brug af enheden vha. Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på Tid i venstre rude, og aktivér Tidsopsyn.

5. Vælg den af barnets enheder, du vil konfigurere tidsbegrænsning på.

6. Gør et af følgende:

• Vælg den aldersgruppe, som passer bedst til barnet.

• Vælg Brugerdefineret for at vælge tidsbegrænsning, efter hvad du finder bedst.

7. Klik på en dag, og vælg det samlede antal timer pr. dag, som barnet må bruge enheden i.

8. Klik på skemaet under Blokerede timer, og træk det rundt for at angive de timer, hvor der skal blokeres for barnets brug af enheden. Hvis du vil have vist tiden i blokke på en halv time, skal du markere Vis tid i en halv time ad gangen. De lysegrå blokke repræsenterer de tilladte perioder, og de mørkegrå blokke repræsenterer de perioder, der er blokeret.

9. Gentag trin 8 og 9 for at konfigurere tidsbegrænsning for andre dage.

10. Under Når den angivne periode er udløbet for barnet på enheden, skal du klikke på én af følgende:

• Bloker enheden, så barnet ikke kan bruge den.

• Rapportér aktivitet, men lad barnet fortsætte med at bruge enheden. Hvis du vælger dette, sender Norton Family en besked til dig pr. mail, men barnet kan fortsat bruge enheden.

11. Klik på Gem.

Sådan konfigureres tidsgrænser for barnets brug af enheden vha. en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Tryk på Tidsopsyn under Generelt.

5. Hvis Tidsopsyn er deaktiveret, skal du trykke på knappen FRA for at aktivere det.

6. Tryk på den af barnets enheder, du vil konfigurere tidsbegrænsning på.

7. Tryk på Tilladte timer under TILLADTE OG BLOKEREDE TIDSRUM.

8. Tryk på en dag, og stryg mod højre eller venstre for at indstille det tilladte antal timer pr. dag, og tryk derefter på Gem.

9. Tryk på Blokerede timer, tryk på en dag, indstil den tidsperiode, hvor barnet ikke må bruge enheden, og tryk derefter på Gem. Du kan indstille flere tidsintervaller ved at trykke på Tilføj tidsrum.

De lysegrå blokke repræsenterer de tilladte perioder, og de røde blokke repræsenterer de perioder, der er blokeret.

10. Vælg de kontakter, som barnet må kontakte, hvis der er blokeret for alle andre kontakter, under TILLADTE KONTAKTPERSONER PÅ ENHEDEN. Du kan føje en ny kontakt til listen ved at klikke på Tilføj kontakt.

11. Tryk på Gem.

Om konfiguration af tidsbegrænsninger for brug af enheden

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464808_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 06/08/2015