Om konfiguration af tidsbegrænsninger for brug af enheden

Med Norton Family kan du begrænse, hvor lang tid dit barn bruger en enhed hver dag. Du kan indstille tidsgrænser for, hvor lang tid dine børn må bruge enheden. På den måde kan du forhindre, at dit barn bruger enheden for meget.

På Android-enheder er Tidsopsyn en Premier-tjeneste. Du skal opgradere til Premier-konto for at kunne følge dit barns tidsforbrug på enheden effektivt på en Android-enhed.

Når du bruger funktionen Tidsopsyn, kan du gøre følgende:

• Angive et bestemt timeantal i løbet af en dag, hvor dit barn må bruge enheden.

• Angive et bestemt timeantal i løbet af en dag, hvor dit barn ikke må bruge enheden.

• Angive, hvor lang tid dit barn må bruge på enheden i hverdage og i weekenden.

• Rapportere eller låse enheden automatisk, når barnets brug overstiger den samlede godkendte tid.

Den tidsbegrænsning, du konfigurerer, gælder kun for den enhed, dit barn bruger. Hvis dit barn f.eks. bruger to enheder, skal du konfigurere tidsbegrænsningen på begge disse enheder. Når tidsgrænsen er nået på Windows-computeren, giver Norton Family dig besked eller blokere enheden i overensstemmelse med husreglen. På Android blokerer Norton Family enheden direkte, når tidsgrænsen er nået. Børnene kan dog stadig modtage opkald fra eller ringe op til de tilladte kontakter, du har angivet.

Sådan bruges Norton Family-webstedet til at aktivere og deaktivere Tidsopsyn

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets ikon

4. Klik på Tid i venstre rude, og vælg en af følgende muligheder:

• Du aktiverer Tidsopsyn ved at flytte knappen Til/Fra mod venstre til positionen Til.

• Du deaktiverer Tidsopsyn ved at flytte knappen Til/Fra mod højre til positionen Fra.

5. Klik på Gem.

Sådan bruges en Android-enhed til at aktivere eller deaktivere Tidsopsyn

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Tryk på Tidsopsyn under Generelt.

5. Udfør en af følgende handlinger i vinduet Tidsopsyn :

• Du kan aktivere Tidsopsyn ved at trykke på knappen FRA.

• Du kan deaktivere Tidsopsyn ved at trykke på knappen TIL.

Sådan tillader eller blokerer du for barnets brug af enheden på hverdage eller i weekender

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464778_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016