Visning af dit barns samtaler på sociale netværk

Norton Family kan bruges til at se oplysninger om dit barns besøg på sociale netværkssteder. Du kan bruge Norton Family-webstedet eller Norton Family-appen til Android-enheden til at se dit barns samtaler på sociale netværk.

Sådan ser du dit barns samtaler på sociale netværk med Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på billedikonet for barnet på siden Aktivitet.

3. Klik på fanen Social.

Aktivitetsrapporten indeholder oplysninger om dit barns besøg på sociale netværkssider.

4. Klik på den specifikke aktivitet for at se flere oplysninger om en social netværksaktivitet.

Sådan ser du dit barns samtaler på sociale netværk med en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på det barn, hvis aktiviteter på sociale netværk du vil se.

3. Åbn fanen AKTIVITET.

4. Tryk på Social på listen. Android-brugere kan trykke på den lille trekant ved siden af barneikonet for at filtrere listen efter aktivitetstype.

5. Tryk på aktiviteten, og tryk på linket Se hele samtalen.

6. Se hele samtalen, som din barn havde med sin ven. Tryk på Pil til venstre øverst til venstre i samtalevinduet for at gå tilbage til fanen AKTIVITET.

7. Gentag trin 5 og 6 for at se dit barns øvrige samtaler med venner.

Om overvågning af aktiviteter på sociale netværk

Aktivering og deaktivering af overvågning af sociale netværk

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464744_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 21/04/2015