Aktivering og deaktivering af overvågning af sociale netværk

Når Opsyn med sociale netværk er aktiveret, kan du overvåge alt, hvad dit barn foretager sig på internettet via de sociale netværkssteder. Du kan se de sociale netværkssteder, dit barn har besøgt, og detaljerne for hvert besøg.

Når Opsyn med sociale netværk er deaktiveret, registrerer Norton Family ikke, hvad dit barn foretager sig på internettet via de sociale netværkssteder.

Sådan bruges Norton Family-webstedet til at aktivere eller deaktivere Opsyn med sociale netværk

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på Social i venstre rude, og vælg en af følgende muligheder:

• For at slå Opsyn med sociale netværk til skal du flytte skydeknappen Til/Fra til venstre til positionen Til.

• For at slå Opsyn med sociale netværk fra skal du flytte knappen Til/Fra til højre til positionen Fra.

5. Klik på Gem.

Sådan bruges en Android-enhed til at aktivere eller deaktivere Opsyn med sociale netværkssider

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Under Aktiviteter skal du trykke på Opsyn med sociale netværk.

5. Gør et af følgende i vinduet Opsyn med sociale netværk :

• Slå Opsyn med sociale netværk til ved at trykke på FRA.

• Slå Opsyn med sociale netværk fra ved at trykke på TIL.

Om overvågning af aktiviteter på sociale netværk

Visning af dit barns samtaler på sociale netværk

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v40464725_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 21/04/2015